U bevindt zich hier: Home » Golfreizen »

België

Print deze pagina
België
Bestemmingen in België
» Ardennen » Brussel » Vlaanderen
Dit kleine West-Europese land dat bekend staat om zijn wereldberoemde chocolade, bier en mosselen, is een unieke mix van Europese culturen. De vriendelijke mensen verwelkomen de bezoekers om hun kleurrijke 175 jaar oude geschiedenis te verkennen.

Belgische cultuur
Dit kleine West-Europees land wordt helaas vaak onderschat. Hiermee mist men de kans om een land te bezoeken en een cultuur te ontdekken die waarschijnlijk nergens anders in Europa te vinden is. Naast de bekende chocolade, bier en mosselen, heeft het land ook een boeiende kunstgeschiedenis met meer dan 60 UNSECO bezienswaardigheden, musea, en levendige carnavals. Samenvattend: een unieke regio die het overwegen waard is als uw vakantiebestemming.

Belgische geografie
Dit is een land waar twee verschillende helften een geheel maken; Nederlands sprekende Vlamingen in het noorden, met zijn vlakke landschap vol met prachtige historische steden en het Franstalige district Wallonië in het zuiden met een glooiend landschap van grotten, kastelen, valleien en pittoreske landelijke taferelen. Klein, maar perfect gevormd met slechts 30.528 vierkante kilometer, is België niet zonder wereldwijde invloed, de thuishaven van de Europese Unie en de NAVO.

België als vakantiebestemming
De hoofdstad Brussel is een stad van contrasten waar evenveel Nederlands als Frans wordt gesproken en waar de historische gotische architectuur wordt gecombineerd met modern liberaal denken om een ontspannen sfeer te creëren. Het biedt uitstekende mogelijkheden om te winkelen, geweldige restaurants, prachtige chocolaterieën en een energiek nachtleven.
 
Reizen naar België
Grenzend aan de Noordzee, tussen Frankrijk en Nederland, heeft België uitstekende vervoersverbindingen, over de weg, per spoor (inclusief de Eurostar die direct naar Brussel gaat), zee en lucht. De munteenheid is de euro (€).

Golf in België
De eerste golfclub in België werd in 1906 door koning Leopold II gebouwd. Het land heeft nu meer dan 40 clubs waarvan velen in de buurt van Brussel, waardoor België een geliefde golf bestemming is.
belgium-001
belgium-001 belgium-002 belgium-008 belgium-005 belgium-007 belgium-003 belgium-004 belgium-006 paard1 paard2
Kenmerken
 
Gerelateerde golfvakanties
België - Vlaanderen Een van onze nieuwste golfbestemmingen. Nu te boeken! Dichtstbijzijnde golfbaan: 18 km Zwembad: nee 3 nachten +
2 greenfees
Bel of mail voor een offerte op maat
030 - 8200 353
info@costagolf.com
België - Vlaanderen Een van onze nieuwste golfbestemmingen. Nu te boeken! Dichtstbijzijnde golfbaan: 12 km Strand: 29 km Zwembad: nee 3 nachten +
2 greenfees
Bel of mail voor een offerte op maat
030 - 8200 353
info@costagolf.com
België - Brussel Een van onze nieuwste golfbestemmingen. Nu te boeken! Dichtstbijzijnde golfbaan: 8 km Zwembad: nee 3 nachten +
2 greenfees
Bel of mail voor een offerte op maat
030 - 8200 353
info@costagolf.com
Bekijk alle golfvakanties in dit land »
Top
Top