U bevindt zich hier: Home » Golfreizen »

Duitsland

Print deze pagina
Duitsland
Bestemmingen in Duitsland
» Harz
Gelegen in het hart van het Europese vasteland, grenst Duitsland aan de Noord en Oostzee evenals aan negen andere Europese landen. Moderne en levendige steden contrasteren met historische en traditionele dorpjes met op de achtergrond het prachtige Alpine decor met verborgen sprookjesachtige kastelen.

Duitsland als vakantiebestemming
Als men aan Duitsland denkt, dan komen worst, bier en Oktoberfeest voor de geest. In werkelijkheid is het echter het land dat aan negen verschillende landen grenst, evenals de Noord en Oostzee, zodat het nog veel meer te bieden heeft. Moderne en levendige steden contrasteren met historische en traditionele dorpjes met op de achtergrond het prachtige Alpine decor met verborgen sprookjesachtige kastelen.
 
Duitse Cultuur
In het centrum van Europa met de tweede grootste bevolking, op het Europees Rusland na, vindt u een enorme diversiteit. Duitsland strekt zich uit van de Hanze steden Bremen, Hamburg en Rostock in het noorden, tot de wereldbekende steden München, Nurnberg, de Alpen en het Zwarte Woud in het zuiden. Bekende steden in centraal Duitsland zijn o.a. Berlijn, Keulen, Düsseldorf, Frankfurt, Leipzig, Dresden en Dortmund. De bekendste rivier is de Rijn.

Duitse gastronomie
Hoewel u worstjes en bier zo ongeveer overal kunt vinden, is er veel meer om van te genieten. Er zijn meer dan 5000 soorten bier in Duitsland, maar met de wijngaarden van de Rijn, Rhône en Moezel vindt u ook een enorm aanbod van de heerlijkste wijnen. Gerookte vis en hammen zijn ook delicatessen die men niet mag missen. Hartige vleeswaren zijn in elke regio verschillend en rauwe groenten zijn creatief verwerkt in smakelijke salades en warme gerechten. Er is echt voor ieder wat wils.
 
Wat is er nog meer te doen in Duitsland

Voetbal is, zoals in alle Europese landen, zeer belangrijk in Duitsland, maar fietsen, wandelen, tennis en basketbal zijn slechts enkele van de andere populaire sporten in de zomer en ijshockey, kunstschaatsen en skiën zijn een belangrijke wintersport.

Golfen in Duitsland
Golf is in Duitsland in grote opkomst en professionele golfers zoals Bernhard Langer, Martin Kaymer en Marcel Siem zijn wereldtoppers. Er zijn al 650 verschillende golfbanen met een snel groeiend ledental. Met de verschillende terreinkarakteristieken van dit grote land zult u een diversiteit aan uitdagingen op deze banen vinden.

De munt van Duitsland is de Euro. Duits is de officiële taal, maar op scholen wordt steeds vaker Engels en Frans onderwezen, zodat anderstaligen makkelijker worden begrepen.
germany-001
germany-001 germany-002 germany-007 germany-003 germany-014 germany-011 germany-009 germany-013 germany-004 germany-012 germany-006 germany-008 germany-010 germany-005
Kenmerken
 
Gerelateerde golfvakanties
Bekijk alle golfvakanties in dit land »
Top
Top