U bevindt zich hier: Home » Golfreizen »

Ierland

Print deze pagina
Ierland Ontspannen met een drankje in de avondwarmte als de gouden zon boven de baai ondergaat. Het einde van een perfecte dag in Ierland. Ierland verwelkomt bezoekers sinds eeuwen, van de Romeinse tijd tot heden. Er zijn tal van plaatsen om te genieten van heerlijk eten of een drankje en er zijn talrijke dingen te doen en plaatsen te zien.

Ierland als vakantiebestemming
U wordt begroet met de woorden "CEAD Mile Failte" hetgeen in Gaelic respect en welkom aanduidt. Geniet van imposante comfortabele hotels, waar elke wens zal worden vervuld of van gezellige B&B pensions. Geniet van de drukte van de kleurrijke markten, kijk naar de straatartiesten en muzikanten die op uw pad komen. Elke ervaring in Ierland is nieuw en anders, waar vaak het onverwachte gebeurt.

Iers klimaat
Ierland heeft een gematigd zeeklimaat, hoofdzakelijk te danken aan de nabijheid van de Atlantische Oceaan en de aanwezigheid van de golfstroom. Bekend als de Emerald Isle, Ierland is zo groen omdat het veel neerslag krijgt.

De Ierse kust
De kust strekt zich uit over 5.600 kilometer, nooit is er een betere tijd geweest om van de prachtige Ierse stranden te genieten. 82 Ierse stranden en 2 jachthavens zijn beloond met de Internationale Blauwe Vlag. Tevens hebben 58 stranden de Nationale Groene Kust beloning gekregen voor hun schone omgeving, uitstekende kwaliteit van het water en natuurlijke schoonheid.

Ierse cultuur
De Ierse cultuur is duizenden jaren in ontwikkeling geweest, dus geniet elk moment van uw culturele ontdekking. Veel literatuur met een echte passie voor muziek, dans en natuurlijk discussie. Als er meer dan twee personen in een kamer zijn, dan is dat genoeg voor een feestje in Ierland.

Ierse gastronomie
Een traditionele Ierse maaltijd bestaat meestal uit eenvoudige ingrediënten en is zeer gemakkelijk om te maken. De hoofd ingrediënten van de meeste Ierse recepten zijn samengesteld uit groenten, vlees of vis en vormen sinds honderden jaren de belangrijkste bron van voedsel in Ierland.

Golf in Ierland
Met meer dan 300 golfbanen, is het geen wonder dat Ierland groen is. Wereldberoemde banen vormen de puntjes op de kaart, maar het is ook de informele en vriendelijke wijze waarop het spel gespeeld wordt, dat van golf in Ierland een bijzondere ervaring maakt. En als het dan regent, neemt u dat heel graag op de koop toe.
ireland-001
ireland-001 ireland-002 ireland-003 ireland-004 ireland-005 ireland-006 ireland-007 ireland-008 ireland-009
Kenmerken
 
Gerelateerde golfvakanties
Druids Glen resort Ierland - Oostkust en Dublin County Wicklow, de 'De Tuin van Ierland' is met zijn schilderachtige heuvels, bergen, rivieren en meren een van Ierlands goedbewaarde schatten. Dichtstbijzijnde golfbaan: 1 km Strand: 1 km Zwembad: ja Druids Glen resort 3 nachten +
2 greenfees
Bel of mail voor een offerte op maat
030 - 8200 353
info@costagolf.com
Druids Glen resort Ierland - Oostkust en Dublin County Wicklow, de 'De Tuin van Ierland' is met zijn schilderachtige heuvels, bergen, rivieren en meren een van Ierlands goedbewaarde schatten. Dichtstbijzijnde golfbaan: 1 km Strand: 1 km Zwembad: ja Druids Glen resort 7 nachten +
4 greenfees
Bel of mail voor een offerte op maat
030 - 8200 353
info@costagolf.com
Carton House Ierland - Oostkust en Dublin Koningin Victoria heeft ooit opgemerkt dat het vrije uitzicht over het landgoed "nooit mag worden verstoord". Dichtstbijzijnde golfbaan: 0 m Strand: 3 km Zwembad: ja Carton House 3 nachten +
2 greenfees
Bel of mail voor een offerte op maat
030 - 8200 353
info@costagolf.com
Bekijk alle golfvakanties in dit land »
Top
Top