U bevindt zich hier: Home » Golfreizen »

Turkije

Print deze pagina
Turkije
Bestemmingen in Turkije
» Turkse Riviera
Vakanties in Turkije bieden een mix van verfrissende east-meets-west cultuur, cuisine en kleur en bovendien een klimaat dat moeilijk te overtreffen is. Aan weerszijden twee continenten, en eeuwen van beschaving. Turkije heeft zelfs meer historische monumenten en werelderfgoed dan Griekenland.

Turkije als vakantiebestemming
Er is voor elk wat wils, of het nu gaat om luieren op het strand of duiken, golfen of afdingen op souvenirs, het verkennen van een rustig dorp aan de heuveltop of dansend de nacht ingaan in een bruisende kosmopolitische badplaats.

Turks klimaat
Door de ligging en het feit dat Turkije het kruispunt is van drie verschillende klimaatzones, is het een omgeving met een enorme diversiteit aan landschappen en planten, zodat het een paradijs is voor reizigers en natuurliefhebbers.

Turkse kust
De Mediterrane kust van Turkije, genaamd de turkooizen kust, is bijna 1600 km lang en bezaaid met fijne zandstranden en rijkelijk voorzien van klassieke steden en schilderachtige ruïnes. Het Taurus gebergte vormt langs een groot deel van de kust een spectaculaire achtergrond, met steile afgronden die naar de zee voeren.

Turkse cultuur
De Egeïsche regio is een juweeltje op de UNESCO wereld erfgoed lijst. Pamukkale ten oosten van Izmir is een warm waterbron die trapsgewijs zachtjes over gigantische verkalkte lagen stroomt. Bezienswaardig zijn de ruïnes van de oude Romeinse stad Hierapolis. Onder de archeologische rijkdommen zijn het twee van de zeven wonderen van de oude geschiedenis: De ruïnes van het Mausoleum van Halicarnassus in Maussollos en de overblijfselen van de tempel van Artemis in Efeze kunnen vandaag de dag nog worden bewonderd.

Turkse gastronomie
De Turkse keuken is in zekere zin een brug tussen het Verre Oosten en Mediterrane gerechten, altijd met de nadruk op het verbeteren van de natuurlijke smaak en smaak van de ingrediënten. Er is geen dominant element in de Turkse keuken, zoals de Franse sauzen en de Italiaanse pasta.

Golf in Turkije
De Turkse golfbanen, ontworpen door beroemde namen als Feherty, Montgomerie, Nicklaus en Faldo hebben Turkije en met name Belek als serieuze internationale golfbestemming op de kaart gezet. Fantastische hotels en all inclusive golf resorts staan borg voor een geweldige Turkse golfvakantie.
turkey-001
turkey-001 turkey-002 turkey-003 turkey-004 turkey-005 turkey-006 turkey-007 turkey-008 turkey-009
Kenmerken
Oppervlakte: 783.562 km2
Hoofdstad: Ankara
Inwoners: 76.805.524
Taal: Turks
Munteenheid: Turkse Lira
 
Golf in Turkije
Nationale golffederatie: Türkiye Golf Federasyonu  (TGF)
Aantal golfbanen: 22
Lid EGA: ja
 
Gerelateerde golfvakanties
Cornelia De Luxe Resort Turkije - Turkse Riviera Modern van stijl, maar uiterst comfortabel. De naam ¨deluxe¨ in de naam van dit hotel is volkomen terecht. De kamers zijn van alle gemakken voorzien, ruim, elegant, maar de junior suites zijn absoluut bijzonder. Dichtstbijzijnde golfbaan: 1 km Strand: 300 m Zwembad: ja All inclusive Cornelia De Luxe Resort 7 nachten +
2 greenfees
Bel of mail voor een offerte op maat
030 - 8200 353
info@costagolf.com
Cornelia Diamond Resort Turkije - Turkse Riviera Met een top beoordeling op Zoover behoort hotel Cornelia Diamond echt tot de toppers. Een golf break in Cornelia Diamond verdient zeer zeker een diamanten ster!
Dichtstbijzijnde golfbaan: 1 km Strand: 300 m Zwembad: ja All inclusive
Cornelia Diamond Resort 7 nachten +
2 greenfees
Bel of mail voor een offerte op maat
030 - 8200 353
info@costagolf.com
Hotel Kempinski the Dome Turkije - Turkse Riviera Door de ruime en sfeervolle, maar vooral ook zeer luxe opzet van het Kempinski Hotel the Dome zal iedereen die op zoek is naar ontspanning en luxe hier een onvergetelijke vakantie beleven. Dichtstbijzijnde golfbaan: 1 km Strand: 300 m Zwembad: ja All inclusive Hotel Kempinski the Dome 7 nachten +
4 greenfees
Bel of mail voor een offerte op maat
030 - 8200 353
info@costagolf.com
Bekijk alle golfvakanties in dit land »
Top
Top