U bevindt zich hier: Home » Accommodatie » Spanje » Costa Blanca »

Boutique hotel Meridional Beach

Print deze pagina
Boutique hotel Meridional Beach Spanje - Costa Blanca - Guardamar de Segura Dit comfortabele boutique hotel ligt direct aan het prachtige zandstrand van Guardamar de Segura en vlak bij het begin van de gezellige boulevard.
Dichtstbijzijnde golfbaan: 6 km Zwembad: ja
Boutique hotel Meridional Beach
Bel of mail voor een offerte op maat
030 - 8200 353
info@costagolf.com
Accommodatie

Dit uitstekende hotel ligt direct aan het prachtige zandstrand van Guardamar de Segura en vlak bij het begin van de gezellige boulevard.

Dit middelgrote familiair geleide boutique hotel ligt aan het strand van Guardamar maar niet direkt aan de drukke boulevard. Het ademt daardoor rust uit en u zult zich direct op uw gemak voelen. De medewerkers zijn vriendelijk en zeer servicegericht. Zon en zee en het mediterrane karakter van dit hotel zullen u goed doen.

Het bij het hotel horende restaurant 'el Jardin' is beroemd om z'n heerlijke vis gerechten, Valenciaanse paella's en rijstgerechten. U zult extra genieten in de hydro massage zone met panoramische jacuzzi en van het uitzicht vanaf de prachtige sky bar.

Alle kamers zijn ruim, onlangs gerenoveerd, en voorzien van een gerieflijke badkamer. Boutique hotel Meridional Beach is een uitstekende basis voor een heerlijke golf- en strandvakantie.

Kamers:
De kamers hebben een balkon, hebben vrijwel allemaal zicht op zee, zijn modern en vriendelijk ingericht. U vindt hier zo veel comfort dat zeker niet ieder hotel tot de standaard kan rekenen.

Op zoek naar een golfvakantie?
Bekijk alle golfvakanties met deze accommodatie.

hotel-meridional-002
hotel-meridional-002 hotel-meridional-001 hotel-meridional-003 hotel-meridional-004 hotel-meridional-005 hotel-meridional-006
Kenmerken
Dichtstbijzijnde golfbaan: 6 km
Internet: ja
Winkels/horeca: 500 m
Zwembad: ja
Luchthaven: 25 km (Alicante)
Airco: ja
Luchthaven: 40 km (Murcia)
Kamers
Comfortabele badkamer met bad en/of douche
Airco
Balkon/terras
Internettoegang
Kluisje
Telefoon
Tv
Faciliteiten
Bar
Lift
Buitenzwembad
Restaurant
Gerelateerde golfvakanties
Boutique hotel Meridional Beach Spanje - Costa Blanca Dit comfortabele boutique hotel ligt direct aan het prachtige zandstrand van Guardamar de Segura en vlak bij het begin van de gezellige boulevard. Kijk op onze Aanbiedingenpagina!! Dichtstbijzijnde golfbaan: 6 km Zwembad: ja Golf & Beach Golf & Gastronomy Boutique hotel Meridional Beach 7 nachten +
3 greenfees
Bel of mail voor een offerte op maat
030 - 8200 353
info@costagolf.com
Boutique hotel Meridional Beach Spanje - Costa Blanca Analyseren, corrigeren, optimaliseren. Gerichte, intensieve clinic voor gevorderde golfers die hun techniek in korte tijd significant willen verbeteren. Kijk op onze Aanbiedingenpagina!! Dichtstbijzijnde golfbaan: 6 km Zwembad: ja Golf & Beach Golf & Gastronomy Boutique hotel Meridional Beach 7 nachten +
Verbeter uw spel
Bel of mail voor een offerte op maat
030 - 8200 353
info@costagolf.com
Boutique hotel Meridional Beach Spanje - Costa Blanca Dit comfortabele boutique hotel ligt direct aan het prachtige zandstrand van Guardamar de Segura en vlak bij het begin van de gezellige boulevard.
Dichtstbijzijnde golfbaan: 6 km Zwembad: ja Golf & Beach Golf & Gastronomy
Boutique hotel Meridional Beach 3 nachten +
2 greenfees
Bel of mail voor een offerte op maat
030 - 8200 353
info@costagolf.com
Bekijk alle golfvakanties met deze accommodatie »
Top
Top