U bevindt zich hier: Home » Golfbanen » Griekenland » Peloponnesos »

The Dunes Course - Costa Navarino

Print deze pagina
The Dunes Course - Costa Navarino Griekenland - Peloponnesos Costa Navarino, de belangrijkste, duurzame bestemming aan de Middellandse Zee, gelegen in de Griekse regio Messinia in het zuidwesten van de Peloponnesos, beschikt over de eerste signature golfbanen van Griekenland en de Peloponnesos. Holes: 18 Moeilijkheidsgraad: Type: Championship course The Dunes Course - Costa Navarino
Bel of mail voor de scherpste greenfeeprijs
030 - 8200 353
info@costagolf.com
Omschrijving golfbaan

De 18-holes Dunes Course is ontworpen door voormalig US Masters Champion en Ryder Cup Captain Bernhard Langer (zie de foto), in samenwerking met European Golf Design.

Gevestigd in een gevarieerd spectaculair landschap met een adembenemend uitzicht over de zee en de rivier, verdelen hoge duinen enkele van de holes die grenzen aan het strand. Geïnspireerd door het karakter van het natuurlijke landschap, weerspiegelt een groot deel van lay-out de ruige contouren van de bergen in de verte. Dicht bij de zee is er een linksachtig gevoel dat bijdraagt ​​aan de unieke stijl en speelbaarheid; verder landinwaarts weerspiegelt het een meer typisch Grieks landschap van olijf- en citrusboomgaarden.

Verschillende holes lopen langs een kleine rivier die door de site slingert en er zijn grote glooiende greens, brede fairways en steile bunkers.

De baan is ontworpen om een ​​opwindende uitdaging te bieden voor alle golfers, vanaf iets meer dan 5.000 meter vanaf de voorste tees tot bijna 6.018 meter vanaf de achterste tee met een par van 71.

Op the Dunes course vindt u verder een grote driving range, een oefenzone voor het korte spel, een indrukwekkend clubhuis met Flame restaurant en een exclusieve proshop.

Deze baan spelen?
Vraag direct een starttijd aan via het formulier rechtsboven op deze pagina.

Op zoek naar een golfvakantie?
Bekijk alle golfvakanties met deze golfbaan.

Starttijd aanvragen
Datum
Starttijd tussen
07:00
en
07:00
Aantal spelers
1
Buggy
Nee
Ga verder »
the-dunes-course-001
the-dunes-course-001 the-dunes-course-002 the-dunes-course-003 the-dunes-course-004 the-dunes-course-005 the-dunes-course-006
Adresgegevens

Unnamed Road Trifillia, Pilos Nestor 240 01, Greece
Kenmerken
Holes: 18
Type: Championship course
Par: 71
Geschikt voor GVB'ers: ja
Lengte: 6018 meter
Handicap m/v: 28/36
Ontwerp: Bernhard Langer - 2010
 
Karakteristieken
Glooiing:
Onderhoud:
Moeilijkheidsgraad:
Ligging:
 
Faciliteiten
Bar
Bar en snacks
Buggyverhuur
Cafetaria
Kleedruimtes
Clubsverhuur
Club reparatieservice
Clubhuis
Driving range (overdekt)
Driving range
Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)
Kluisjes
Pitching en putting greens
Oefenbunker
Pro-shop
Putting green
Restaurant
Douches
Top
Top