U bevindt zich hier: Home » Golfbanen » Spanje » Costa del Sol »

Los Naranjos Golf

Print deze pagina
Los Naranjos Golf Spanje - Costa del Sol Mooie baan met spannende fairways en greens die niet zijn ontworpen door bulldozers maar door de natuur van Andalusië!
Holes: 18 Moeilijkheidsgraad: Type: Championship course
Los Naranjos Golf
Bel of mail voor de scherpste greenfeeprijs
030 - 8200 353
info@costagolf.com
Omschrijving golfbaan

In het midden van de jaren 70 werd de tweede groep golfbanen van Robert Trent Jones gebouwd aan de Costa del Sol – Mijas Golf, Valderrama en Los Naranjos. Robert Trent Jones kreeg de opdracht van het bedrijf Banus, ontwikkelaars van Nueva Andalucía en de golfbaan Las Brisas, om een ​​tweede golfbaan te ontwerpen en te bouwen op het landgoed, net ten noorden van Las Brisas. De site kan niet beter, 70 hectare perfect golfland met subtiele golvingen, een rivier die doorloopt en een oranje kloof waar de baan zijn naam aan ontleent. De instructies waren duidelijk, Banus wilde een echte klassieker voor championships, lang met brede fairways en grote greens, geschikt voor internationale kampioenschappen maar ook leuk voor spelers van alle niveaus van. Mr Jones leverde precies dat.

Toen de baan in 1977 werd geopend, werd deze samen met Las Brisas geopend. De eerste T- was de huidige 3e hole, het dichtstbijzijnde hole naar Las Brisas. De 18e was de huidige 2e hole en het Clubhuis , nu een privévilla is was de locatie van de 2e green.

Los Naranjos is een typisch ontwerp van Robert Trent Jones Sr. met royale fairways en strategisch geplaatste bunkers en waterhindernissen. De greens, met Penn A4-grass, zijn ruim en licht gegolfd. De tees zijn lang en hebben vier markeringen: rood, geel, wit en zwart met koerslengtes vanaf 5,141 meter en het langst tot 6,532 meter. Sinds de opening in 1977 is Los Naranjos gastheer geweest van verschillende toernooien, waaronder de Spaanse Open, en behoort het tot de beste golfbanen van Spanje. In 2005 en opnieuw in 2008 werd Los Naranjos verkozen tot "golfbaan van het jaar" aan de Costa del Sol.

Deze baan spelen?
Vraag direct een starttijd aan via het formulier rechtsboven op deze pagina.

Op zoek naar een golfvakantie?
Bekijk alle golfvakanties met deze golfbaan.

Starttijd aanvragen
Datum
Starttijd tussen
07:00
en
07:00
Aantal spelers
1
Buggy
Nee
Ga verder »
los-naranjos-golf-001
los-naranjos-golf-001 los-naranjos-golf-002 los-naranjos-golf-003
Adresgegevens

Av Calderón de la Barca, 2
29660 Marbella, Málaga
Kenmerken
Holes: 18
Type: Championship course
Par: 72
Geschikt voor GVB'ers: ja
Lengte: 6532 meter
Handicap m/v: 28/36
Ontwerp: Robert Trent Jones Sr. - 1977
 
Karakteristieken
Glooiing:
Onderhoud:
Moeilijkheidsgraad:
Ligging:
 
Faciliteiten
Bar
Bar en snacks
Buggyverhuur
Kleedruimtes
Clubsverhuur
Club reparatieservice
Clubhuis
Driving range
Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)
Kluisjes
Pitching en putting greens
Oefenbunker
Pro-shop
Putting green
Restaurant
Douches
Top
Top