U bevindt zich hier: Home » Golfbanen » Spanje » Costa del Sol »

Real Club de Golf Sotogrande

Print deze pagina
Real Club de Golf Sotogrande Spanje - Costa del Sol Real Club de Golf Sotogrande wordt beschouwd als een van de meesterwerken van Robert Trent Jones die deze baan koos als een van zijn vijf favorieten uit meer dan 500 banen die hij wereldwijd ontwierp, volgens wat hij in zijn boek GOLF schreef - DE MANIFIEKE UITDAGING - gepubliceerd in 1988. Holes: 18 Moeilijkheidsgraad: Type: Parkland course Real Club de Golf Sotogrande
Bel of mail voor de scherpste greenfeeprijs
030 - 8200 353
info@costagolf.com
Omschrijving golfbaan

Officieel geopend in 1964 was Sotogrande de eerste golfbaan die Trent Jones in Europa ontwierp en is gezegend met zijn ontwerpfilosofie, die bestaat uit het bouwen van golfbanen die perfect zijn geïntegreerd in de natuurlijke omgeving en een geweldige uitdaging zijn voor de betere spelers, maar toegankelijk en plezierig voor iedereen.

Niets beschrijft beter een ronde op Real Club de Golf Sotogrande dan deze woorden. Het is een fascinerende baan voor spelers van elk niveau dat alle natuurlijke schoonheid van het land waarop het werd gebouwd op slechts 150 meter van de Middellandse Zee heeft behouden.

De baan heeft een par van 72 en meet 6.492 meter. Het biedt lange tees, brede fairways en verhoogde greens die de grootste moeilijkheid van de baan belichamen delicaat gevormd en zeer snel. Van de ongeveer 100 bunkers op de baan zijn er 69 rond de greens geplaatst, die de spelers dwingen om met grote nauwkeurigheid de pin aan te vallen. De verscheidenheid aan holes is een ander kenmerk van Real Club de Golf Sotogrande, variëteit, niet alleen qua vorm en afstanden, maar ook qua vegetatie: de mix van kurkeiken, pijnbomen, palmbomen en een overvloed aan andere soorten, zorgen voor een prachtige baan met karakter en schoonheid.

De kwaliteit van de baan wordt zeer goed weerspiegeld door de kwaliteit van toernooi winnaars in een periode over vele jaren. Severiano Ballesteros, Jose María Olazabal, Roberto de Vicenzo, Sergio García, Padraig Harrington en Rory McIlroy zijn niet de minsten van deze kampioenen.

Starttijd aanvragen
Datum
Starttijd tussen
07:00
en
07:00
Aantal spelers
1
Buggy
Nee
Ga verder »
real-sotogrande-golf-001
real-sotogrande-golf-001 real-sotogrande-golf-002 real-sotogrande-golf-003
Adresgegevens

Paseo del Parque, 11310 Sotogrande, Cádiz
Kenmerken
Holes: 18
Type: Parkland course
Par: 72
Geschikt voor GVB'ers: ja
Lengte: 6492 meter
Handicap m/v: 28/36
Ontwerp: Robert Trent Jones Sr.. - 1964
 
Karakteristieken
Glooiing:
Onderhoud:
Moeilijkheidsgraad:
Ligging:
 
Faciliteiten
Bar en snacks
Buggyverhuur
Cafetaria
Kleedruimtes
Clubsverhuur
Club reparatieservice
Clubhuis
Driving range
Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)
Kluisjes
Pitching en putting greens
Oefenbunker
Pro-shop
Putting green
Restaurant
Douches
Zwembad
Tennisbaan
Starttijd aanvragen
Datum
Starttijd tussen
07:00
en
07:00
Aantal spelers
07:00
Buggy
07:00
Ga verder »
Top
Top