U bevindt zich hier: Home »

Golfclinics

Print deze pagina
Golfclinics
Wilt u leren golfen? Uw GVB halen? Uw handicap verlagen? Uw spel verbeteren? Costa Golf biedt een zeer compleet clinic-programma. Met golfclinics voor absolute beginners, ver gevorderde golfers en alle niveaus daartussenin. Maar waarom zou ú kiezen voor een golfclinic van Costa Golf?

Deskundige pro's
Elke Costa Golf clinic staat onder leiding van een PGA golfprofessional. Al deze pro's hebben een zware opleiding gevolgd en beschikken over jarenlange leservaring.

Persoonlijke aandacht
U volgt uw golfclinic in een kleine groep van maximaal vier deelnemers. Hierdoor is persoonlijke aandacht gegarandeerd. Dankzij de intensieve begeleiding maakt u snel progressie.

Mediterrane setting
Niks ploeteren in de polder, maar ontspannen aan de slag in een mediterrane setting. Onze golfclinics vinden plaats aan en rond de Costa Blanca en Costa Cálida in Zuid-Spanje, op de Canarische eilanden (Tenerife) en in Noord Italië (Veneto). Op golfbanen die tot de mooiste in de toch al prachtige omgeving behoren.

Ook in de winter
Dankzij het ideale klimaat aan de Zuid-Spaanse costa's en op Tenerife kunt u bij ons het hele jaar door terecht voor een golfclinic. Zelfs in de winter ligt de gemiddelde temperatuur nog rond de 20 graden.

Scherpe prijzen
Als een van de grootste organisatoren van golfclinics in Europa en dé specialist in de regio kunnen wij u bijzonder scherpe prijzen aanbieden. Bovendien betaalt u bij ons niets extra voor het gebruik van golfclubs, oefenballen, examens et cetera.

Costa Golf clinics 
Maak kennis met golf 
GVB halen in een week 
Golf handicap verlagen 
Combi GVB + GVB-houders 
Verbeter uw spel 
Baan- en wedstrijdinzicht
Masterclass
Waarom kiest u voor een
golfclinic van Costa Golf?
Top
Top