U bevindt zich hier: Home » Golfreizen »

Balearen

Print deze pagina
Balearen
Bestemmingen in Balearen
» Mallorca
De Balearen zijn een groep eilanden gelegen langs de oostelijke kust van het vasteland van Spanje, in de warme wateren van de Middellandse Zee. De belangrijkste eilanden die deel uitmaken van de Balearen, zijn Mallorca, Ibiza, Menorca en Formentera. In totaal zijn er 151 eilanden, waarvan de meeste onbewoond zijn. De Balearen zijn één van Spanje’s Autonome of zichzelf besturende Gemeenschappen. De hoofdstad Palma de Mallorca ligt op het eiland Mallorca. De munteenheid van de Balearen is de Euro.

De Balearen als vakantiebestemming
Vakantie op de eilanden Mallorca, Menorca en Ibiza kan relaxt of actief worden beleefd, hedonistisch of cultureel zoals u wilt. Eerste klas moderne Resorts gaan op in het landschap langs prachtige authentieke dorpjes, waar men kan dansen onder de sterren, dwalen door mandarijn bossen en een spectaculair berglandschap kan verkennen. Formentera, daarentegen is de meest ingetogen vakantiebestemming in de Balearen en biedt een zeldzame kans je terug te trekken in vrede en rust.

Het klimaat van de Balearen
De eilanden bieden het hele jaar zonnige dagen met als laagste temperatuur 9º en een piek van 32º. Bent u op zoek naar activiteiten op kindvriendelijke Resorts, goede restaurants en prachtige stranden dan bent u hier op het goede adres.

De kustlijn van de Balearen
Er zijn 370 verschillende mediterrane stranden op de belangrijkste eilanden. Meer dan 95% van de kustlijn bestaat uit gouden zandstranden en is daarmee een onweerstaanbaar strandparadijs. In de wintermaanden daalt de watertemperatuur naar ongeveer 16º, maar in de zomer is het 26º
.
Balearen Cultuur
Egyptenaren, Carthagenen, Romeinen, Moslims, Joden en Catalanen zijn slechts enkele van de culturen die deze eilanden door de geschiedenis hebben beinvloed. Door de geschiedenis heen als handelscentrum van de scheepvaart in de Middellandse Zee, kan men zich de diversiteit voorstellen waarmee men zal worden geconfronteerd. Het hele jaar door zijn er feesten te beleven in een van de steden of dorpen.

Gastronomie van de Balearen
De keuken van de Balearen is vanwege de visserijsector en seizoensgebonden gewassen zeer rijk en gevarieerd. Geniet van de typische caldereta de llagosta, een Menorcaanse kreeft specialiteit, oliaigua amb figues (vijgen), coques (gemaakt van groenten of trempó, enz.) of de formatjades van Pasen. Ibiza heeft Flao (kaas met kruiden), en Formentera een heerlijke vis salade. Dit zijn slechts enkele van de culinaire hoogstandjes om te experimenteren bij een bezoek aan de eilandengroep Balearen.
 
Golf op de Balearen
Ontdek een waar golf paradijs. Beoefen uw favoriete sport twaalf maanden per jaar en geniet van de ongewone lay-out van 25 verschillende golfbanen, waarvan de meeste op het eiland Mallorca zijn te vinden.
balearics-001
balearics-001 balearics-002 balearics-006 balearics-004 balearics-003 balearics-005 balearics-007
Kenmerken
 
Gerelateerde golfvakanties
Hotel Son Caliu Spa Oasis Balearen - Mallorca Hotel Son Caliu biedt gasten uitgebreide faciliteiten en voorzieningen met een attent team die er alles aan doet om uw verblijf onvergetelijk te maken. Dichtstbijzijnde golfbaan: 7 km Strand: 300 m Zwembad: ja Golf & Beach Golf & Wellness Hotel Son Caliu Spa Oasis 7 nachten +
3 greenfees
Bel of mail voor een offerte op maat
030 - 8200 353
info@costagolf.com
Hotel Be live collection Son Antem Balearen - Mallorca Een team van het luxe 5-sterren Son Antem Golf & Spa Resort staat klaar om u als gast een consistente, betrouwbare en persoonlijke aandacht te bieden dat voldoet aan al uw verwachtingen. Dichtstbijzijnde golfbaan: 0 m Strand: 6 km Zwembad: ja Golf & Wellness Golf & Gastronomy Hotel Be live collection Son Antem 7 nachten +
3 greenfees
Bel of mail voor een offerte op maat
030 - 8200 353
info@costagolf.com
Hotel Son Caliu Spa Oasis Balearen - Mallorca Hotel Son Caliu biedt gasten uitgebreide faciliteiten en voorzieningen met een attent team die er alles aan doet om uw verblijf onvergetelijk te maken. Dichtstbijzijnde golfbaan: 7 km Strand: 300 m Zwembad: ja Golf & Beach Golf & Wellness Hotel Son Caliu Spa Oasis 3 nachten +
2 greenfees
Bel of mail voor een offerte op maat
030 - 8200 353
info@costagolf.com
Bekijk alle golfvakanties in dit land »
Top
Top