U bevindt zich hier: Home » Golfreizen »

Bulgarije

Print deze pagina
Bulgarije
Bestemmingen in Bulgarije
» Cape Kaliakra
Ontdek een fascinerend land met een rijke historie en een sterke volkscultuur. Een vriendelijke bevolking nodigt u uit om in hun restaurants te genieten van overheerlijke gerechten, vurige traditionele liederen, dans en heerlijke wijnen.

Bulgarije als vakantiebestemming
Het landschap van beboste bergen strekt zich uit naar prachtige valleien om over te gaan naar rijke vlaktes en een kleurrijke kustlijn. Gouden linten van wit zand contrasteert met donkere vooruitstekende kliffen en gevaarlijke rotsen. Kleine vissersdorpjes, moderne Resorts en grote internationale havens delen de warme, uitnodigende wateren van de Zwarte Zee.

Het Bulgaarse klimaat
Bulgarije is gelegen in een gematigde klimaatzone. Het land kan worden verdeeld in twee klimaatzones. De winters zijn kouder in het noorden van Bulgarije en veel milder in het zuidelijke deel van het land. Het land geniet van heerlijke warme zomers met een gemiddelde van ongeveer 29°C.

De Bulgaarse kustlijn
Bulgarije is een relatief klein land, maar is niettemin onderscheidend door een rijke en gevarieerde natuur. De Zwarte zee met een 378 km lange kuststrook en gouden stranden, 16 bergen met hun eigen karakteristieke kenmerken, beschutte valleien en hoge plateaus, meer dan 500 geneeskrachtige minerale bronnen en tientallen unieke natuurlijke fenomenen.

Bulgaarse cultuur
Bulgaren zijn erg trots op hun cultuur en erfgoed. Verhalen en folklore vormen nog steeds een belangrijk deel van het leven, waar legenden en tradities generaties lang worden doorgegeven. Deze worden ook vastgelegd in poëtische liederen, rituelen, muziek, dans, kostuums en sieraden.

Bulgaarse gastronomie
De gastronomie van de Bulgaren is sterk beïnvloed door Zuidoost-Europa, inclusief de Zuid-Slavische, Turkse, Griekse, en de keuken uit het Midden-Oosten. Bulgaarse gerechten variëren aanzienlijk als gevolg van de geografische kenmerken van het land en het gematigde klimaat waardoor de groei van een scala aan groenten, fruit en kruiden mogelijk is. Bulgaren houden ook van brood, gebak en snoep.

Golf in Bulgarije
Bulgaarse golfbanen en hun omgeving, met name de golfbanen aan de Zwarte zee, zijn een top bestemming voor veel golfliefhebbers over de hele wereld, mede door het stabiele klimaat met veel zonnige dagen en de gastvrijheid van het land. U vindt er een groen land en een unieke kust aan de Zwarte Zee.
bulgaria-001
bulgaria-001 bulgaria-002 bulgaria-009 bulgaria-004 bulgaria-003 bulgaria-007 bulgaria-006 bulgaria-005 bulgaria-008
Kenmerken
 
Gerelateerde golfvakanties
Lighthouse Golf & Spa resort Bulgarije - Cape Kaliakra Onbeperkt golfen op Lighthouse golf, een ronde op de prachtige Black Sea Rama golfbaan en een absoluut onvergetelijke golfdag op Thracian Cliffs golf met verblijf in een 5* hotel en spa resort waar al uw wensen vanaf het moment van aankomst worden vervuld. Dichtstbijzijnde golfbaan: 0 m Strand: 200 m Zwembad: ja Golf & Wellness Unlimited Golf Lighthouse Golf & Spa resort 5 nachten +
onbeperkt golfen
Bel of mail voor een offerte op maat
030 - 8200 353
info@costagolf.com
Lighthouse Golf & Spa resort Bulgarije - Cape Kaliakra Onbeperkt golfen op Lighthouse golf, een ronde op de prachtige Black Sea Rama golfbaan en een absoluut onvergetelijke golfdag op Thracian Cliffs golf met verblijf in een 5* hotel en spa resort waar al uw wensen vanaf het moment van aankomst worden vervuld. Dichtstbijzijnde golfbaan: 0 m Strand: 200 m Zwembad: ja Golf & Wellness Unlimited Golf Lighthouse Golf & Spa resort 7 nachten +
onbeperkt golfen
Bel of mail voor een offerte op maat
030 - 8200 353
info@costagolf.com
Lighthouse Golf & Spa resort Bulgarije - Cape Kaliakra 5* hotel en spa resort waar al uw wensen vanaf het moment van aankomst worden vervuld, met moeiteloze vaardigheid, discreet vertrouwen en oprechte gastvrijheid. De voor u gereserveeerde golfbanen Lighthouse Golf, Black Sea Rama en Thracian Cliffs Golf zullen uw verwachtingen ruimschoots overtreffen. Dichtstbijzijnde golfbaan: 0 m Strand: 200 m Zwembad: ja Golf & Wellness Golf & Beach Lighthouse Golf & Spa resort 7 nachten +
3 greenfees
Bel of mail voor een offerte op maat
030 - 8200 353
info@costagolf.com
Bekijk alle golfvakanties in dit land »
Top
Top