U bevindt zich hier: Home » Golfreizen »

Canarische Eilanden

Print deze pagina
Canarische Eilanden
Bestemmingen in Canarische Eilanden
» Gran Canaria » La Gomera » Tenerife
Hoe uitdagend de Canarische stranden ook zijn, het hart van het eiland is waar u de prachtige bergen, verborgen grotten, weelderige subtropische bossen en ruïnes uit de oudheid vindt. Dus maak een ontspannende wandeling en ontdek de oude geschiedenis van de eilanden.

De Canarische Eilanden als vakantiebestemming
De verleidingen van de magische Canarische eilandvakanties falen nooit. Deze prachtige eilanden hebben zoveel te bieden van moderne hotels, eersteklas watersporten tot een energiek nachtleven: een verblijf op de Canarische Eilanden zal zeker passen als u op zoek bent naar een geweldige vakantie.

Het klimaat van de Canarische Eilanden
De Canarische Eilanden zijn een goed gokje waard als je op zoek bent naar een levendige vakantie met het hele jaar door zon te midden van gezinsvriendelijke resorts, goede restaurants en spectaculaire zwarte zandstranden. In sommige gebieden is zand vanuit de Sahara aangevoerd om de kust een gouden touch te geven. De Canarische eilanden zijn gezegend met het laagste temperatuur verschil tussen winter en zomer, waar dan ook ter wereld.

De kust van de Canarische Eilanden
De Canarische Eilanden liggen in de buurt van de noordkust van Afrika. De autonome regio bestaat uit zeven grote eilanden. Ze worden gekenmerkt door een vulkanische landschap. Door de eeuwen heen is door de vulkanische activiteit een spectaculair landschap ontstaan, met kraters, vulkanische kegels, vulkanische rotsen enz.

De cultuur van de Canarische Eilanden
Tijdens een vakantie op de Canarische Eilanden is het goed mogelijk dat u zich zult verdiepen in de geschiedenis van de archipel, het belang van de drie continenten en zijn rijke culturele leven. Op elk eiland vindt u historische steden, musea, kunstcentra en archeologische en etnografische parken die u meevoeren naar verschillende tijden.

Canarische gastronomie
De Canarische keuken combineert traditionele Spaanse recepten met Afrikaanse en Latijns-Amerikaanse invloeden. Een zeer eenvoudig en bekend lokaal gerecht is Papas Arrugadas, ongeschilde aardappelen gekookt in zout water en geserveerd met Mojo Picon, een hete saus van olie, knoflook, chili-pepers en paprika.

Golf op de Canarische Eilanden
Ontdek het echte golfparadijs. Beoefen je favoriete sport twaalf maanden per jaar en geniet van de uitdagende golf lay-outs, van bijzondere inheemse planten en aantrekkelijke natuurlijke obstakels zoals de Atlantische Oceaan.
canary-islands-001
canary-islands-001 canary-islands-002 canary-islands-003 canary-islands-004 canary-islands-005 canary-islands-006
Kenmerken
Oppervlakte: 7.447 km2
Hoofdstad: Santa Cruz de Tenerife en Las Palmas de Gran Canaria
Inwoners: 2.098.593
Taal: Spaans
Munteenheid: Euro
 
Gerelateerde golfvakanties
Hotel Jardin Tecina Canarische Eilanden - La Gomera Dwaal door de idyllische tuinen als de warme avondlucht u omarmt. Een unieke en méér dan fantastische locatie voor golfers én ´niet´ golfers. Hotel Jardin Tecina zult u niet snel vergeten. Dichtstbijzijnde golfbaan: 1 km Strand: 100 m Zwembad: ja Golf & Beach Golf & Wellness Hotel Jardin Tecina 7 nachten +
3 greenfees
Bel of mail voor een offerte op maat
030 - 8200 353
info@costagolf.com
Hotel Iberostar Grand Anthelia Spa & Wellness Canarische Eilanden - Tenerife Omgeven door een vulkanisch landschap, zwart zand, het kenmerk van de Canarische Eilanden. Deze plek is ideaal voor degenen die op zoek zijn naar de gulden middenweg tussen een rustige locatie en een bruisend uitgaansleven. Dichtstbijzijnde golfbaan: 4 km Strand: 500 m Zwembad: ja All inclusive Golf & Wellness Hotel Iberostar Grand Anthelia Spa & Wellness 10 nachten +
5 greenfees
Bel of mail voor een offerte op maat
030 - 8200 353
info@costagolf.com
Hotel Iberostar Grand Anthelia Spa & Wellness Canarische Eilanden - Tenerife Omgeven door een vulkanisch landschap, zwart zand, het kenmerk van de Canarische Eilanden. Deze plek is ideaal voor degenen die op zoek zijn naar de gulden middenweg tussen een rustige locatie en een bruisend uitgaansleven. Dichtstbijzijnde golfbaan: 4 km Strand: 500 m Zwembad: ja All inclusive Golf & Wellness Hotel Iberostar Grand Anthelia Spa & Wellness 5 nachten +
3 greenfees
Bel of mail voor een offerte op maat
030 - 8200 353
info@costagolf.com
Bekijk alle golfvakanties in dit land »
Top
Top