U bevindt zich hier: Home » Golfreizen »

Italië

Print deze pagina
Italië Steden vol emotie, wereldberoemde kunst, gezonde Italiaanse eet- en wijnvakanties zullen u betoveren en doen besluiten om te gaan. Het enige probleem wat u zult hebben is te beslissen naar welke deel van dit prachtige land u gaat reizen.

Italië als vakantiebestemming
De Belpaese (mooie land) is een van de grootste schatkamers van zintuiglijke genoegens op aarde. Van kunst tot voedsel, van het prachtige en gevarieerde landschap tot flamboyante mode, Italië heeft het allemaal. Dit is het land dat ons bijzondere gerechten biedt, dankzij het aanbod van verse producten, culinaire creativiteit en de heerlijke traditionele keuken.

Het Italiaanse klimaat
Italië is een land van zeer gevarieerde landschappen en dus een even gevarieerd klimaat. Tussen het noorden en zuiden kan er een aanzienlijk verschil in temperatuur zijn, vooral in de winter. In Milaan kan het -2° C en besneeuwd zijn, terwijl het tegelijkertijd 8° C kan zijn in Rome en 20° C in Palermo. In de zomer zijn de verschillen minder extreem.

De Italiaanse kust
Geografisch is Italië als een laars gevormd schiereiland dat zich uitstrekt tot in de centrale Middellandse Zee. Het is ongeveer 1130 kilometer lang en bestaat uit een aantal van de meest gevarieerde en schilderachtige landschappen op aarde. Italië grenst aan Zwitserland, Frankrijk, Oostenrijk en Slovenië.

Italiaanse cultuur
De Renaissance beweging is ontstaan om kunst en cultuur te symboliseren, afkomstig uit Florence, en verspreid over heel Europa en heeft invloed op literatuur, filosofie, kunst, politiek, wetenschap, religie, en op bijna alle andere aspecten van het culturele leven. Italië droeg niet alleen in het verleden bij aan de Europese cultuur. De Italiaanse cinema is wereldwijd bekend en veel van de Italiaanse architecten, mode ontwerpers en ingenieurs zijn wereldleiders in hun vakgebied.

Italiaanse gastronomie
Het belangrijkste kenmerk van de Italiaanse keuken is zijn extreme eenvoud, met vele gerechten van slechts 4-8 ingrediënten. Italiaanse koks vertrouwen op de kwaliteit van de ingrediënten en niet op uitgebreide voorbereiding. Gerechten en recepten zijn vaak de creatie van grootmoeders in plaats van chefs en dit maakt veel recepten bij uitstek geschikt om ook thuis te bereiden.

Golf in Italië
In Italië kunt u, dankzij het milde klimaat, het hele jaar golfen. Dankzij de locaties van de verschillende aangeboden golfvakanties krijgt u een unieke kans om golf te combineren met een bezoek aan de mooiste steden, musea, bezienswaardigheden en te proeven van de kostelijke regionale gerechten.
Italy-general-001
Italy-general-001 Italy-general-002 Italy-general-012 Italy-general-004 Italy-general-008 Italy-general-011 Italy-general-006 Italy-general-010 Italy-general-009 Italy-general-005 Italy-general-007 Italy-general-003
Kenmerken
 
Gerelateerde golfvakanties
Riviera Golf Resort Italië - Emilia Romagna Golf, Resort, Spa, evenementen. Dit zijn de belangrijkste thema's van het San Giovanni riviera golf resort in Marignano aan de Italiaanse Riviera. Dichtstbijzijnde golfbaan: 0 m Strand: 3 km Zwembad: ja Golf & Gastronomy Golf & Wellness Riviera Golf Resort 3 nachten +
2 greenfees
Bel of mail voor een offerte op maat
030 - 8200 353
info@costagolf.com
Riviera Golf Resort Italië - Emilia Romagna Golf, Resort, Spa, evenementen. Dit zijn de belangrijkste thema's van het San Giovanni riviera golf resort in Marignano aan de Italiaanse Riviera. Dichtstbijzijnde golfbaan: 0 m Strand: 3 km Zwembad: ja Golf & Gastronomy Golf & Wellness Riviera Golf Resort 7 nachten +
3 greenfees
Bel of mail voor een offerte op maat
030 - 8200 353
info@costagolf.com
Hotel Terme di Saturnia Spa & Golf resort Italië - Toscane Hotel Terme di Saturnia Spa & Golf Resort ligt op een van de meest opvallende locaties van Toscane, de Maremma, waar heuvels de horizon vormen en elke steen, blad en boom een drieduizend jaar oud verhaal vertelt. Dichtstbijzijnde golfbaan: 0 m Strand: 20 km Zwembad: ja Golf & Wellness Golf & Gastronomy Hotel Terme di Saturnia Spa & Golf resort 7 nachten +
3 greenfees
Bel of mail voor een offerte op maat
030 - 8200 353
info@costagolf.com
Bekijk alle golfvakanties in dit land »
Top
Top