U bevindt zich hier: Home » Golfreizen »

Marokko

Print deze pagina
Marokko
Bestemmingen in Marokko
» Atlantische kust » Marrakech
Marokko is een fascinerend land met een oude en kleurrijke geschiedenis, die in vele dorpen en steden zijn sporen heeft achtergelaten in de vorm van architectonische schatten. Prachtige voorbeelden van historische architectuur is te vinden in de vele paleizen die overal in Marokko te bewonderen zijn.

Marokko als vakantiebestemming
Er is zeker geen tekort aan grote attracties in Marokko. Het land heeft een sterk gevoel voor cultuur met een lange en oude geschiedenis. Het koele blauwe water wat over zandstranden kabbelt is een direct contrast met het warme witte zand van de woestijn, terwijl het groen van vruchtbare valleien contrasteren met het bruin en wit van het met sneeuw bedekte Atlasgebergte. Het land is romantisch en mysterieus en het is dan ook geen wonder dat Marokko een van de meest populaire toeristische bestemmingen in Afrika is.

Het Marokkaanse klimaat
Het klimaat varieert per regio, zodat Marokko het hele jaar door een goede bestemming is om te genieten van de zon, de levendigheid van de steden, of van een wandeling in de bergen. De dagelijks zon varieert van 13 uur in de woestijn tot 9 á 10 uur aan de Atlantische Oceaan, in de winter 6 zonuren in het Noorden, oplopend tot 7 á 8 naar het zuiden.
 
De Marokkaanse kust
De Marokkaanse kust is prachtig en strekt zich uit over meer dan 1.800 kilometer en is voor het grootste deel volledig ongerept. Het prachtige landschap omvat rots- en zandbaaien en landtongen die bekend staan om de surfmogelijkheden, lange zandstranden, mooie kliffen en inhammen, wildernis en trechtervormige riviermonden van het Nationaal Park en de vele enorme duinen.

Marokkaanse cultuur
Marokko heeft zeker genoeg te bieden voor reizigers die de tijd nemen om alle historische, culturele en natuurlijke schatten te verkennen. Door een bezoek aan een aantal van de Marokkaanse paleizen krijgt de bezoeker een glimp van het verleden, die hun Marokkaanse ervaring zal verrijken.

Marokkaanse gastronomie
De smaken van de Afrikanen, Arabieren, Berbers, Joden, Middellandse Zee en het Midden Oosten zijn van invloed op de Marokkaanse gerechten. Het nationale gerecht van het land is couscous, dat wordt geserveerd met groenten en vlees. Het is een van de meest erkende Noord Afrikaanse gerechten ter wereld.

Golf in Marokko
Golf in Marokko is in elk opzicht populair; prachtig weer, fantastische banen, heerlijk eten en vriendelijke mensen. Neem de golf route naar Marokko, de banen zijn prettig, een ronde duurt vier uur op een drukke dag en de greens zijn prachtig verzorgd. Grenzend aan de Noord Atlantische Oceaan met het hele jaar door prachtig golfweer, is Marokko een welkome verademing met zijn ongereptheid en is uw aandacht meer dan waard.
morocco-general-001
morocco-general-001 morocco-general-002 morocco-general-010 morocco-general-005 morocco-general-003 morocco-general-007 morocco-general-004 morocco-general-006 morocco-general-008 morocco-general-009
Kenmerken
Oppervlakte: 446.550 km2
Hoofdstad: Rabat
Inwoners: 31.993.000
Taal: Arabisch
Munteenheid: Marokkaanse Dirham
 
Golf in Marokko
Nationale golffederatie: Royal Moroccon Golf Federation
Aantal golfbanen: onbekend
Lid EGA: nee
 
Gerelateerde golfvakanties
Sofitel Essaouira Mogador Golf & Spa Marokko - Atlantische kust het hotel ligt in een grote baai met prachtige zandstranden en beboste heuvels en domineert de skyline naar het oosten. Vanuit elke hoek gezien, vormt Sofitel Essaouira Mogador Golf and Spa een perfect plaatje. Dichtstbijzijnde golfbaan: 200 m Strand: 200 m Zwembad: ja Golf & Wellness Golf & Beach Sofitel Essaouira Mogador Golf & Spa 7 nachten +
3 greenfees
Bel of mail voor een offerte op maat
030 - 8200 353
info@costagolf.com
Hotel La Tour Hassan Marokko - Atlantische kust Rabat’s meest indrukwekkende hotel in een Moors Andalusische tuin, met schitterend luxe kamers en suites. Dichtstbijzijnde golfbaan: 6 km Strand: 4 km Zwembad: ja Golf & Wellness Golf & City Hotel La Tour Hassan 7 nachten +
5 greenfees
Bel of mail voor een offerte op maat
030 - 8200 353
info@costagolf.com
Palmeraie Golf Palace Marokko - Marrakech Luxe, prachtig hotel met uitzicht op de toppen van het Atlasgebergte. Bezoek de medina van Marrakech met de grootste traditionele souk van de hele wereld. Dichtstbijzijnde golfbaan: 0 m Zwembad: ja Golf & Wellness Golf & City Palmeraie Golf Palace 7 nachten +
5 greenfees
Bel of mail voor een offerte op maat
030 - 8200 353
info@costagolf.com
Bekijk alle golfvakanties in dit land »
Top
Top