U bevindt zich hier: Home » Golfreizen »

Portugal

Print deze pagina
Portugal Portugal, gelegen aan de zuid westelijke rand van Europa, bezit enkele van de mooiste stranden en meest aantrekkelijke landschappen, allemaal binnen relatief korte afstand van elkaar.

Portugal met een eigen ritme - het is een vibrerend spannend land, waar drama, schoonheid en warmte, het hele jaar door zon, samen zorgen dat het een onweerstaanbare vakantiebestemming is.

Portugal als vakantieland
Of u nu van het panoramische uitzicht dat Portugal te bieden heeft geniet, een rustige wandeling maakt of lange luie dagen doorbrengt, u zult zich hier thuis voelen. Vergeet niet het nachtleven en de enorme mogelijkheden aan activiteiten die u bezig kunnen houden, vermaak is er zoveel als u wilt. Haal het beste uit uw vakantie.

Het klimaat van Portugal
Het klimaat in Portugal verschilt aanzienlijk van regio tot regio en wordt beïnvloed door de breedtegraad en de nabijheid van de zee, die vooral in de Algarve milde winters biedt.

De kustlijn van Portugal
De natuur heeft Portugal gezegend met 850 kilometer kustlijn met een beetje van alles, van betoverende stranden tot een gevarieerde adembenemend landschap. De witte zandstranden zijn te talrijk om te tellen en de Atlantische kust van Portugal wordt gewaardeerd door windsurfers uit heel Europa.

Portugese cultuur
De Portugese cultuur is gebaseerd op een verleden dat teruggaat tot de prehistorie en is sterk beïnvloed door een rijke verscheidenheid aan gebruiken en gewoonten door de jaren heen. De tijdperken van de Romeinse en Moorse invasies, evenals de oude samenlevingen daarvoor, hebben allemaal hun sporen achtergelaten in een rijke erfenis.

Portugese gastronomie
Portugees eten is een van de meest aangename verrassingen voor toeristen. Door de lange kustlijn, speelt de kwaliteit van de vers gevangen vis een belangrijke rol in de Portugese keuken. Gegrilde vis vergezeld met gegrilde paprika en oregano salade, besprenkeld met vers geperst citroensap is onvergelijkbaar.

Golf in Portugal
Dankzij het mooie weer, is Portugal een van de populairste golfvakantie bestemmingen in Europa. Er zijn ongeveer 70 golfbanen in het land en ze zijn van zeer hoge kwaliteit. Een mooie mix van bos- en links banen, waarvan sommige met prachtig schilderachtig uitzicht over het platteland, de zee of de bergen. Ze zorgen voor een fantastische ronde op welke baan dan ook.
portugal-001
portugal-001 portugal-002 portugal-003 portugal-004 portugal-005 portugal-006 portugal-007 portugal-008 portugal-009
Kenmerken
Oppervlakte: 92.090 km2
Hoofdstad: Lissabon
Inwoners: 10.707.924
Taal: Portugees
Munteenheid: Euro
 
Golf in Portugal
Nationale golffederatie: Federacao Portuguesa de Golfe (FPG)
Aantal golfbanen: 84
Lid EGA: ja
 
Gerelateerde golfvakanties
Residence Tivoli Victoria - appartement 4 pers. Portugal - Algarve Buitengewoon luxe appartementen met de services en faciliteiten van een 5* hotel. Dichtstbijzijnde golfbaan: 100 m Strand: 5 km Zwembad: ja Residence Tivoli Victoria - appartement 4 pers. 3 nachten +
2 greenfees
Bel of mail voor een offerte op maat
030 - 8200 353
info@costagolf.com
Residence Tivoli Victoria - appartement 4 pers. Portugal - Algarve Buitengewoon luxe appartementen met de services en faciliteiten van een 5* hotel. Dichtstbijzijnde golfbaan: 100 m Strand: 5 km Zwembad: ja Residence Tivoli Victoria - appartement 4 pers. 7 nachten +
4 greenfees
Bel of mail voor een offerte op maat
030 - 8200 353
info@costagolf.com
Hotel Tivoli Marina Portugal - Algarve 5* luxe hotel aan het beroemde strand en de jachthaven van Vilamoura en 13 golfbanen in een straal van 20 km! Dichtstbijzijnde golfbaan: 1 km Strand: 300 m Zwembad: ja Golf & Beach Golf & Wellness Hotel Tivoli Marina 3 nachten +
2 greenfees
Bel of mail voor een offerte op maat
030 - 8200 353
info@costagolf.com
Bekijk alle golfvakanties in dit land »
Top
Top