U bevindt zich hier: Home » Golfreizen »

Tunesië

Print deze pagina
Tunesië
Bestemmingen in Tunesië
» Hammamet
Tunesië biedt Noord Afrika een geweldige introductie. Overal in het land bevinden zich medinas, souks en moskeeën, schilderachtige steden en dorpen, terwijl verlaten steden plaats maken voor zoutmeren en citrus bomen. Meer naar het zuiden wonen mysterieuze Berberstammen in de grotten, aan de rand van de Sahara woestijn.

Tunesië als vakantiebestemming
Er zijn diverse golfbanen binnen handbereik, of bezoek een windsurf- of zeilschool in de haven van Sidi Bou Said, 12 km van Tunis. Huur een boot en ontdek kleine inhammen en uitgestrekte stranden of ga voor anker, chill out en zorg voor een mooi kleurtje. Vakanties in Tunesië hebben het allemaal of zoals de Tunesiërs zeggen ¨Marhaba fi Tunis¨. Van cultuur liefhebbers tot toegewijde spa bezoekers, pas getrouwden, golfers of fijnproevers, Tunesië is voorr ieders smaak.

Het klimaat van Tunesië
De gebieden in het noorden van Tunesië trekken de meeste toeristen en hebben een typisch mediterraan klimaat, met hete droge zomers en milde, soms regenachtige winters. Lente en herfst bieden beide hun eigen verlokkingen, echter zowel in termen van een aantrekkelijk klimaat als een rustiger toeristisch verkeer.
 
Kustlijn van Tunesië
De 1100 km lange kust is bezaaid met kleine eilandjes. De republiek Tunesië ligt aan de Middellandse kust van Afrika, 130 km ten zuidwesten van Sicilië en 160 km ten zuiden van Sardinië.

Cultuur van Tunesië
Als u graag tijdens uw vakantie het verleden van een land wilt leren kennen, kan het rijke en kleurrijke erfgoed van Tunesië worden ontdekt bij tal van musea en archeologische plekken, verspreid over het land. Of wandel door de smalle steegjes van de souks, snuif de pittige geur op en onderhandel als een inwoner voor sommige handgemaakte textiel of sieraden.

Tunesische gastronomie
De Tunesische keuken is door de eeuwen heen verrijkt door de mensen die uit alle windstreken naar dit land kwamen. Bijvoorbeeld, de invloed van de joodse gemeenschap evenals die van de Berbers die couscous naar Tunesië brachten. Net als alle mediterrane landen is de Tunesische keuken niet alleen afhankelijk van olijfolie, kruiden en tomaten, maar ook van een groot assortiment vis en vlees. Het haalt haar inspiratie uit verschillende bronnen in het bijzonder Berberse, Arabische, Turkse en zelfs Italiaanse.

Golf in Tunesië
Het fijne zand van de Middellandse Zee wordt perfect gepresenteerd door de privé stranden van de beste hotels, terwijl de groeiende internationale reputatie van de lokale golfbanen ertoe heeft geleid dat Tunesië serieus wordt genomen. Overweeg Tunesië als uw volgende golfvakantie.
tunisia-001
tunisia-001 tunisia-002 tunisia-003 tunisia-004 tunisia-005 tunisia-006 tunisia-007 tunisia-008 tunisia-009
Kenmerken
Oppervlakte: 163.610 km2
Hoofdstad: Tunis
Inwoners: 10.432.500
Taal: Arabisch, Frans 
Munteenheid: Tunesische Dinar
 
Golf in Tunesië
Nationale golffederatie: Fédération Tunisienne de Golf
Aantal golfbanen: onbekend
Lid EGA: nee
 
Gerelateerde golfvakanties
Hotel Aziza Tunesië - Hammamet luxueus ingerichte kamers met een prachtig uitzicht. Het hotel heeft prima faciliteiten en ligt dicht bij een aantal bezienswaardigheden uit de rijke geschiedenis van dit land. Dichtstbijzijnde golfbaan: 7 km Strand: 100 m Zwembad: ja All inclusive Golf & Beach Hotel Aziza 7 nachten +
3 greenfees
Bel of mail voor een offerte op maat
030 - 8200 353
info@costagolf.com
Hotel Sentido Phenicia Tunesië - Hammamet Hotel Sentido Phenicia is een prachtig all inclusive resort met een eigen zandstrand op slechts vijf kilometer van de stad Hammamet, een van de populairste bestemmingen van Tunesië. Dichtstbijzijnde golfbaan: 2 km Zwembad: ja All inclusive Golf & Beach Hotel Sentido Phenicia 7 nachten +
3 greenfees
Bel of mail voor een offerte op maat
030 - 8200 353
info@costagolf.com
Hotel Sentido Phenicia Tunesië - Hammamet Hotel Sentido Phenicia is een prachtig all inclusive resort met een eigen zandstrand op slechts vijf kilometer van de stad Hammamet, een van de populairste bestemmingen van Tunesië. Dichtstbijzijnde golfbaan: 2 km Zwembad: ja All inclusive Golf & Beach Hotel Sentido Phenicia 10 nachten +
5 greenfees
Bel of mail voor een offerte op maat
030 - 8200 353
info@costagolf.com
Bekijk alle golfvakanties in dit land »
Top
Top