U bevindt zich hier: Home »

GVB

Print deze pagina
GVB Een van de belangrijkste verschillen tussen golf en andere sporten is dat u een bewijs nodig hebt om de golfsport te mogen beoefenen: het golfvaardigheidsbewijs (GVB). Daarom vindt u op deze site ook de nodige informatie over golf en het GVB. Hebt u naar aanleiding hiervan nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Golf en GVB
Op de meeste golfbanen geldt het hebben van het golfvaardigheidsbewijs als minimale toegangseis. Als u golf wilt spelen, is het dus zaak uw GVB (Clubhandicap 54) te halen.
Zie ook: het golfvaardigheidsbewijs.

GVB-cursus en GVB-examen
Als u het GVB wilt halen is het verstandig om een cursus te volgen die u hier speciaal voor opleidt. U krijgt het GVB pas als u met succes een theorie- en praktijkexamen hebt afgelegd.
Zie ook: GVB-cursus en GVB-examen.

GVB in een week
Een van de populairste clinics van Costa Golf: GVB halen in een week. Tijdens een intensieve cursus leert u in zes dagen alle basistechnieken en basisregels van het golf. Aansluitend doet u direct examen.
Zie ook: GVB halen in een week.

GVB halen in Spanje
U kunt uw GVB in principe overal halen. Dus waarom niet op een mediterrane golfbaan aan de Zuid-Spaanse kust, in combinatie met een zonnige vakantie?
Zie ook GVB halen op vakantie en GVB halen in het buitenland.
Top
Top