U bevindt zich hier: Home » GVB »

GVB halen op vakantie

Print deze pagina
GVB halen op vakantie Waar haalt u liever uw GVB? In de Hollandse kou of onder de Spaanse zon? Combineer het nuttige met het aangename: ga op GVB-vakantie!

Zonnige oorden
Als u uw GVB (Clubhandicap 54) wilt halen op vakantie, dan kunt u bij Costa Golf kiezen uit enkele prachtige locaties aan en rond de Costa Blanca, Costa del Sol en Costa Cálida in Zuid-Spanje. Vakantiegevoel gegarandeerd.

Het hele jaar door
Ook in de winter is Zuid-Spanje een bijzonder geschikte bestemming voor een GVB-vakantie, met temperaturen die kunnen oplopen tot rond de 20 graden.

Schitterende golfbanen
El Plantio. La Finca. La Peraleja. Vistabella. Alhaurin. Campoamor... Laat de namen tot u doordringen en u ziet het voor u. Mediterrane rotspartijen. Palmen, sinaasappelbomen en platanen. Azuurblauwe uitzichten over de Middellandse Zee. Speciaal voor onze GVB-clinics hebben we enkele van de mooiste golfbanen in de regio geselecteerd.

Ontspannen sfeer
Doordat alle deelnemers in vakantiestemming zijn, heerst er tijdens onze GVB-clinics een ontspannen sfeer. Niks druk-druk-druk. Geen haast-haast-haast. Het is vakantie! En die relaxte setting komt het resultaat alleen maar ten goede.

En na een dag golf...
... niet terug naar huis voor de dagelijkse verplichtingen en beslommeringen. Nee, nog even luieren aan het strand. Relaxen in een spa. Shoppen of cultuur snuiven in een nabijgelegen stadje. Wandelen over de boulevard. Een terrasje pikken. Lekker uit eten. Het is ten slotte... inderdaad. Vakantie!

Zelf op GVB-vakantie?
Lees dan ook meer over GVB halen in het buitenland.
Top
Top