U bevindt zich hier: Home » GVB »

GVB halen in een week

Print deze pagina
GVB halen in een week In één week mijn GVB halen? Dat kan toch niet? En of dat kan! We hebben er zelfs een speciale clinic voor, met de toepasselijke naam: 'GVB halen in een week'.

Zoek de verschillen...
Er wordt wel eens beweerd dat het niet mogelijk is, het halen van het GVB in een week. Maar tussen diverse GVB-opleidingen bestaan grote verschillen.

Af en toe een uurtje of een intensieve cursus?
Met slechts één of twee uur les in de week duurt het wel even om uw GVB
(Clubhandicap 54) te halen. Kennis en vaardigheden ebben nu eenmaal snel weg als je met iets nieuws begint. Bij ons hebt u dagelijks les, wat uw leercurve ten goede komt.

Grote groepen of kleine klasjes?
In een groep van tien deelnemers leert u niet zo snel golfen als in een klasje van twee of drie. Sterker nog: voor een pro is het onmogelijk om acht of meer mensen intensief te begeleiden. Voor onze cursus 'GVB halen in een week' hanteren we kleine groepjes van maximaal vier personen.

Op de wachtlijst of direct examen doen?
Bij veel golfscholen is het sowieso al niet mogelijk uw GVB in een week te halen vanwege de wachtlijsten die ze hanteren voor het theorie- of praktijkexamen. Bij ons gaat u al direct na afloop van de clinic op voor het examen.

Hoog slagingspercentage, tevreden klanten
Het kan dus wel, uw GVB in een week. Dat bewijst ons slagingspercentage van 98% en de grote tevredenheid van de deelnemers aan deze clinic. Wij dagen u uit om ook de proef op de som te nemen. Maar pas op: u bent alvast gewaarschuwd voor een succesvol resultaat!

Uw GVB halen in Spanje?
Lees meer over GVB halen op vakantie.
Top
Top