U bevindt zich hier: Home »

Over Costa Golf

Print deze pagina
Over Costa Golf
Over Costa Golf
Over Costa Golf Zon, zee, strand én golf combineren in één onvergetelijke vakantie? Al sinds 1999 organiseert Costa Golf golfreizen naar de mooiste mediterrane kusten.

Bijzondere bestemmingen tegen de scherpste prijzen
Inmiddels is Costa Golf uitgegroeid tot dé specialist in golfreizen naar zonnige costa’s. U kunt bij ons terecht voor voordelige vakanties aan vrijwel alle kustgebieden rond de Middellandse Zee. Maar we gaan nog verder. Uiteindelijk willen we wereldwijd, overal waar zon, zee, strand en golf samenkomen, de mooiste golfbestemmingen aanbieden voor de scherpste prijzen. Daarbij kijken we ook naar golfgebieden die niet aan de kust liggen, maar op een andere manier indruk maken, bijvoorbeeld door een rijk cultureel aanbod of hun buitengewone natuurpracht.

Uitgebreid reisaanbod, omvangrijk clinicprogramma
Ons uitgebreide reisaanbod spreekt niet alleen veel ervaren, veeleisende golfers aan, maar is ook uitermate geschikt voor degenen die hun eerste stappen op de golfbaan nog moeten zetten. De reden hiervoor is ons unieke, omvangrijke golfclinicprogramma. In de afgelopen jaren hebben al duizenden gasten via een van onze clinics naar volle tevredenheid kennisgemaakt met golf, hun GVB gehaald of hun spel verbeterd.

Prijs: altijd voordeliger uit, beloofd is beloofd!
Wij beloven u dat u met een golfvakantie via Costa Golf altijd voordeliger uit bent, dan wanneer u uw verblijf, clinic en/of greenfees rechtstreeks bij de accommodatie of golfbaan boekt. Sterker nog: als dat niet het geval blijkt te zijn, dan betalen we u het prijsverschil direct terug!

Kwaliteit: bekroond met Standard for Excellence, lid van IAGTO
Costa Golf is onderscheiden met de zogeheten ‘Standard for Excellence Award’ van Polaris World, uitgereikt door de legendarische golfer Jack Nicklaus. Dit vanwege de niet aflatende servicebereidheid waardoor de gasten van Costa Golf in de afgelopen jaren van top golfvakanties en golfclinics hebben genoten, aldus de motivatie. Costa Golf is ook lid van de International Association of Golf Tour Operators (IAGTO), een van de meest toonaangevende organisaties op het gebied van golftoerisme.

Golfreizen op maat, persoonlijke service
Behalve met onze bijzondere bestemmingen en ongeëvenaarde prijskwaliteitverhouding onderscheiden we ons in de markt met maatwerk en persoonlijke service. Zo bent u bijvoorbeeld volledig vrij in uw aankomst- of vertrekdatum. Wilt u een dagje langer blijven? Of juist korter? Geen enkel punt. Wilt u zelf uw GVB halen, maar willen anderen in uw gezelschap liever werken aan het verbeteren van hun spel? Regelen we dat toch. Liever andere banen in uw greenfeepakket? Komt voor elkaar.

Wij helpen u graag persoonlijk bij het samenstellen van uw ideale vakantie. Dus geef uw wensen gerust aan ons door!
Top
Top