U bevindt zich hier: Home » Praktisch »

Reserveren

Print deze pagina
Reserveren Hieronder leest u waar u rekening mee moet houden bij het reserveren van accommodatie, arrangementen en greenfees. Neem gerust contact met ons op als u naar aanleiding hiervan nog vragen hebt:

Reservering
Na uw reservering krijgt u van ons per e-mail een bevestiging - tevens factuur - en routebeschrijving toegestuurd. De eerste 30% van de reissom plus de reserveringskosten dient u binnen acht dagen te voldoen. De overige 70% van de reissom moet uiterlijk twee maanden voor aanvang van uw vakantie zijn voldaan.

Laatboekers: de volledige reissom dient vóór aankomst te zijn voldaan.

Reserveringskosten
Om onze prijzen zo laag mogelijk te houden berekenen wij de administratie- kosten niet per persoon maar per boeking. U betaalt onafhankelijk van het aantal personen € 20,- per boeking.

NB: Tegen inlevering van een kortingsvoucher komen de administratiekosten te vervallen. U krijgt deze voucher bij aanmelding voor onze nieuwsbrief.

Greenfees
Voor reservering van losse greenfees of greenfee pakketten worden geen administratiekosten in rekening gebracht. Niet-leden van de Spaanse Golf Federatie moeten op sommige banen een toeslag op de greenfee betalen voor aanvullende verzekering. Deze toeslag kunt u ter plaatse aan de caddiemaster betalen.

Borg
Voor alle accommodatie (behalve hotels) geldt een standaard waarborgsom van € 150,- tenzij anders vermeld. U betaalt de borg ter plaatse na ontvangst van de sleutels. Bij normaal gebruik van de accommodatie en na inlevering van de sleutels ontvangt u dit bedrag weer terug bij vertrek.

Aankomst/vertrek
Tenzij anders vermeld bent u vrij in de keuze voor aankomst- en vertrekdagen. Als aankomst- en vertrektijden gelden voor alle accommodaties: aankomst na 15.00 uur, vertrek voor 10.00 uur. Eventueel afwijken van deze tijden kan alleen in overleg met de beheerder.

Vliegtickets en huurauto's
Alle reizen en arrangementen die Costa Golf aanbiedt zijn exclusief vliegtickets en huurauto's tenzij uitdrukkelijk vermeld en bevestigd.

Annuleren
Wanneer u uw reis vroegtijdig annuleert brengen wij een schadeloosstelling in rekening. Zie ook de algemene voorwaarden. Wij raden u aan om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.
Top
Top