U bevindt zich hier: Home » Golfreizen »

Litouwen

Print deze pagina
Litouwen
Bestemmingen in Litouwen
» Vilnius
Het eigenzinnige en levendige, Litouwen (Lietuva) is Europa's best bewaarde geheim. Dit is een land met een kleurrijke geschiedenis, ooit een trots koningrijk dat zich uitstrekte van de Oostzee tot de Zwarte Zee. De hoofdstad Vilnius is een kleine metropool met verbazingwekkende contrasten, griezelige schimmige binnenplaatsen, excentrieke kunstenaar gemeenschap, geweldige kunst en prachtige barokke architectuur. De stad in omringd door s´lands natuurlijke schatten, de bossen en meren.

Litouwen als vakantiebestemming
Litouwen biedt de kans van je leven een land te ontdekken met een verbazingwekkende natuurlijke diversiteit en een rijk cultureel erfgoed met alle voordelen van moderne attributen en hedendaagse levensstijl. Dit is vooral duidelijk te zien in de prachtige hoofdstad Vilnius, met zijn unieke sfeer en prachtige barokke architectuur.

Litouwse klimaat
Het klimaat van Litouwen is gematigd en zal nooit verzengende temperaturen in de zomer kennen. De winter heeft zijn eigen bijzondere schoonheid en een magnetische aantrekkingskracht voor iedereen met een passie voor vreedzame zuiverheid en een sereen besneeuwd landschap. Een perfecte bestemming voor een bijzondere vakantie.

De kust van Litouwen
Een Unesco World Heritage locatie, dat zich 98 kilometer langs de kust van Litouwen en Rusland uitstrekt. Aan de ene kant is de Koerse Haf, aan de andere de Oostzee. Op het smalste punt, op Russisch grondgebied, het is slechts 400 meter breed.

Litouwse cultuur
Litouwen heeft ook een grote artistieke traditie en er zijn vele theaters, bioscopen en musea waarin het verhaal van de Litouwse geschiedenis wordt verteld. Ze hebben hun eigen traditionele volksmuziek, dat enorm populair is door het gebruik van authentiek Litouwse instrumenten.

Litouwse gastronomie
Litouwers houden van goed, smakelijk en rijk voedsel. Hoewel maar weinig gezinnen nog thuis brood bakken, hechten ze nog steeds waarde aan het traditionele geloof dat brood meer waard is dan goud. Het wordt bij elke maaltijd gegeten. In de zomer is koude soep van rode bieten met hete aardappelen erg populair.

Golf in Litouwen
Golf is in snel tempo erg populair geworden in Litouwen, maar met slechts zes clubs in het land is het nog vrij exclusief.
litouwen-001
litouwen-001 litouwen-002 litouwen-004 litouwen-008 litouwen-007 litouwen-003 litouwen-005 litouwen-006
Kenmerken
 
Gerelateerde golfvakanties
Vilnius Grand Resort hotel Litouwen - Vilnius Stelt u zich voor, u zit rustig te nippen van uw favoriete drankje en kijkt uit over weelderige natuur met twee spectaculaire meren op slechts een kort ritje van de oude binnenstad van Vilnius. Dichtstbijzijnde golfbaan: 0 m Zwembad: ja Golf & Wellness Vilnius Grand Resort hotel 7 nachten +
3 greenfees
Bel of mail voor een offerte op maat
030 - 8200 353
info@costagolf.com
Vilnius Grand Resort hotel Litouwen - Vilnius Stelt u zich voor, u zit rustig te nippen van uw favoriete drankje en kijkt uit over weelderige natuur met twee spectaculaire meren op slechts een kort ritje van de oude binnenstad van Vilnius. Dichtstbijzijnde golfbaan: 0 m Zwembad: ja Golf & Wellness Vilnius Grand Resort hotel 3 nachten +
2 greenfees
Bel of mail voor een offerte op maat
030 - 8200 353
info@costagolf.com
Bekijk alle golfvakanties in dit land »
Top
Top