U bevindt zich hier: Home » GVB »

GVB-cursus

Print deze pagina
GVB-cursus Er zijn nogal wat aanbieders van GVB-cursussen, en er bestaan behoorlijke verschillen in kwaliteit, groepsgrootte en aanpak. Bij Costa Golf krijgt u quality time. Een GVB-cursus van hoge kwaliteit, tijdens een heerlijke vakantieweek aan een zonnige Zuid-Spaanse costa.

Oog voor resultaat
De Costa Golf cursus die opleidt voor het behalen van het GVB (Clubhandicap 54) is uitermate succesvol. Onze GVB-cursus heeft een slagingspercentage van maar liefst 98%.

Kleine groepen, ervaren leraren
Voor onze GVB-cursussen werken we met kleine groepen van maximaal vier personen. Iedere cursus staat onder leiding van een zeer ervaren PGA golfprofessional. Hierdoor is de kwaliteit van deze golfcursus bijzonder hoog.

U hoeft geen ervaring met golf te hebben
Door onze individuele benadering met veel persoonlijke aandacht van de pro, kan iedereen aan onze GVB-cursussen deelnemen. Ook al hebt u nog nooit een golfclub vastgehouden.

Zonnige omgeving
U volgt uw GVB-cursus aan of rond de Costa Blanca, Costa del Sol of Costa Cálida. Dus na een paar uur golfles kunt u nog volop genieten van zon, zee en strand.

Inhoud golfcursus
Tijdens de GVB-cursus brengt een deskundige pro u geduldig alle basistechnieken bij, zoals de swing, het chippen, bunkerslagen en het putten. De golfregels leert u letterlijk spelenderwijs, aan de hand van de praktijk.

Geen examenstress
De examenmethodes en exameneisen bij ons in Spanje zijn vrijwel exact dezelfde als die in Nederland of België. Bij ons wordt u echter niet alleen op basis van uw examendag beoordeeld, maar ook op basis van uw prestaties tijdens de GVB-cursus. Een toevallige slechte dag tijdens uw examen hoeft daardoor niet per se te betekenen dat u zakt.

Het examen
Elke Costa Golf GVB-cursus wordt afgesloten met een officieel GVB-examen.
Top
Top